stolt mamma

 

Förlossning!

Varit en lång morgon, vaknade vid halv 7 av rosa (min gravida katt) som låg och tjöt inne i garderoben som jag hade bäddad för henne! Jag som trodde hon skulle föda någon helt annanstans med tanke på att hon inte varit riktigt intresserad av att vara där och krafsa osv. När jag öppnar ögonen och kikar in så ser jag första ungen är ute och hon håller på att äta upp moderkakan, andra kom cirka en halvtimme efteråt och tredje 20 minuter efteråt. Allt gick hur bra som helst och pappa Melker stod vid hennes sida ett tag och hjälpte till och tvätta henne. Dom är så himla fina alla tre, en mörkgrå, en vitgrå fläckig och en ljusgrå. Den siste fick jag hjälpa henne och få bort fosterhinnan och klippa navelsträngen då hon var lite trött efter att tryckt ut 3 stycken ungar. Nu ligger hela familjen och sover, de har varit en lång morgon och jag är en stolt ägare till min lilla tjej som gjorde de helt galant!

Jaja

Fml.. Jag hade skrivit ett långt inlägg som försvann i då jag gick tillbaka för att publicera, sitter på mobilappen och den strular tammefan jämt! Nyss hemkommen från en lång dag. Lina sov här i natt och vi vaknade vid 12-1 och drog direkt till kuben badet för lite sol och bad. Sedan åkte jag hem och slängde i mig mat för att möta upp Patricia för att medverka på en skallgång i området jag bor/vuxit upp i. Och jag kan säga er att om ni får chansen och möjligheter finns så gör de, du känner dig finare i själen och gör en god gärning. Hur jobbigt de än var med den grova terrängen så var de värt de, lite motion skadar ju inte heller. Men tyvärr hittade vi inget av intresse... Och jag hoppas att killen återfinns vid liv och i gott tillstånd.

Nu kom jag precis hem från stranden efter en liten kvällsdejt med inez och Tommy. Slänger mig nog som en blåval i badkaret och bäddar ner mig i sängen till någon bra film, det är nog dags att ha lite egentid och slå av mobilen som gått varm i några dagar.. Hinner knappt med mig själv. Dessutom måste jag vara på vakt åt mitt lilla hjärta som är höggravid och får kattungar vilken dag som helst.

Bjuder på lite bilder från veckan som gått :)

stolt mamma
Förlossning!
Jaja
Allmänt
Fotografering
Frågor och svar
Från hjärtat
I min kokbok
Julia tipsar
Musiktips
Nostalgi
mode
videor
November 2014
Augusti 2014
Juli 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
November 2012
Oktober 2012