Beatrice ask, ett riktigt praktfiasko?

Det är precis sådanna som henne som får mig att tvivla på politiken i sverige. Hon är allmänt dum och opåläst och det som retar mig mest är att hon har ett finger i sveriges nutid/framtid. Jag syftar självklart på hennes idiotiska facebook uppdate som löd "Dumt och sorgligt. Min första motion i ungdomsförbundet hette Krossa Knarket! I den frågan har jag inte ändrat uppfattning alls." och en länk till en satirsida där de skämtas om att 37 personer har avlidit efter mariujana överdos.
 
Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde då jag läste detta, men samtidigt blev jag så fruktansvärt arg och irriterad över hennes dumma uttalande,  Det är pinsamt att jag är medborgare i ett land där vi har en justiteminister som försöker läxa upp oss om droger men har ingen koll på det själv, hon ser inte skillnad på satir och fakta. Kan man ta något hon någonsin sagt på allvar efter detta? Det kvittar om man är för eller emot en legalisering, men detta är så oprofessionellt att det är sorligt. Hon är en av de mäktigaste politikerna i vårt samhälle. Jag är fruktansvärt lyckad över hur detta har spridit sig i media, där har vi ett riktigt praktfiasko al a moderat! Hoppas från hela mitt hjärta att hon avgår från sin post.
 


Men över till annat, Nu ska jag göra mig lite fin för att kila iväg till en vän och umgås. En rätt bra dag då förövrigt förutom att jag glömde bort tvätt-tiden helt.. helvete..
 


Identitet:

E-postadress: (publiceras ej)


Hemsida/Bloggadress:


Kommentar:

var hälsad medmänniskor.
världens bästa pojkvän
Update
Fantastisk vecka.
Lillebror 18
Jag är inte här för att stanna.
vilken tjusig dag.
fan va gullit.
Dagens jullan
Kära lördag
de bästa vi vet är jordgubbar
be a hippie.
hold your head up.
smile
Jag bad om ursäkt, gör det du också.
Här sitter jag och syr.
-.-
Men god morgon underbara människor
keep your head up and be fucking strong
Det är så här man lever.
Allmänt
Fotografering
Frågor och svar
Från hjärtat
I min kokbok
Julia tipsar
Musiktips
Nostalgi
mode
videor
November 2014
Augusti 2014
Juli 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
November 2012
Oktober 2012